Uvjeti korištenja

Izraz "Servis" se odnosi na pružanje konzultantskih usluga na internetskim stranicama optimizacija.com putem online aplikacije.

Generalno

Uvjeti korištenja odnose se na korištenje Servisa od strane registriranih i neregistriranih korisnika ili posjetitelja. Svakim njihovim daljnjim korištenjem nakon upoznavanja s Uvjetima korištenja, smatra se da su korisnici suglasni s ovdje iznesenim uvjetima te pristaju na daljnje korištenje sukladno tim uvjetima. Korištenjem samog Servisa se smatra da ste upoznati sa uvjetima korištenja. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas da se ne koristite ovom internetskom stranicom. U vezi bilo kakvih pitanja ili nejasnoća slobodno nam se obratite putem kontakt podataka.

Polica privatnosti

Korištenjem Servisa se smatra da ste upoznati sa policom privatnosti. Ukoliko se s istom ne slažete i ne prihvaćate ju, molimo vas da se ne koristite ovom internetskom stranicom.

Opis servisa

SEO - Q&A je online servis namijenjen pružanju konzultacijskih usluga vezanih uz SEO (Search Engine Optimization) ili optimizaciju web stranica za tražilice. Servis funkcionira po modelu pitanja i odgovora na pitanja (Questions & Answers), korištenja web alata i pristupa sadržaju. Svaki registrirani korisnik ovisno o svom plaćenom paketu ima mogućnost postavljanja određenog broja pitanja na koje dobiva odgovor u roku od 24 – 48 h. Također uz plaćeni paket korisnik ima pravo na korištenje web alata i pristup bazi sadržaja.

Prodaja pretplatničkih paketa

Pravo na prodaju pretplatničkih paketa ima isključivo Servis. Korisnici servisa nemaju pravo preprodavati svoj plaćeni ili neplaćeni pretplatnički paket bilo kojoj formi trećim stranama.

Nove usluge i novi alati

Sa vremenom pretplatnički paketi biti će nadograđivani dodatnim uslugama i alatima. Navedene usluge i alati biti će označeni pojmom „Beta“. Korisnici na svoju vlastitu odgovornost imaju pravo koristiti navedene usluge i alate. Servis kao takav ne može biti odgovoran za eventualnu nastalu štetu prouzrokovanu navedenim „Beta“ uslugama i alatima. Servis će aktivno raditi na sigurnosti navedenih servisa kako ne bi došlo do nikakvih šteta.

Računalna oprema

Korisnik je isključivo odgovoran za svoju računalnu opremu (hardware i software) kojom pristupa Servisu. Korisnik podmiruje troške održavanja i nabave svoje računalne opreme kojom pristupa Servisu. Servis ne može biti odgovoran za eventualno nastalu štetu na računalnoj opremi korištenjam samog Servisa.

Sadržaj servisa

Registrirani korisnici sa aktivnim ili neaktivnim pretplatničkim paketom imaju pristup raznim oblicima sadržaja u svom korisničkom sučelju. Sav sadržaj objavljen od strane servisa u obliku odgovora na pitanja, objavljenih savjeta, objavljenih dokumenata ili u bilo kakvoj drugoj formi su vlasništvo servisa i kao takvi se ne smiju proslijeđivati trećim stranama bez pismene dozvole servisa. Korisnici servisa nemaju pravo kopirati, modificirati te javno objavljivati navedeni sadržaj. Sav sadržaj od strane Servisa je objavljen u dobro namjeri i u informativne svrhe. Korisnici prihvaćaju koristiti sadržaj Servisa isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Servis ne može biti odgovoran za eventualne štete prouzrokovane objavljenim sadržajem.

Korisnički račun

Prilikom kreiranja korisničkog računa i plaćanja pretplatničkog paketa obavezni ste ispuniti svoje prave podatke (ime, prezime, adresa te sve ostale potrebne podatke za plaćanje i aktivaciju pretplatničkog paketa ) te dati ispravnu email adresu.

Pristup jednom korisničkom računu smije imati isključivo jedna osoba. Korištenje jednog korisničkog računa od strane više osoba se ne dopušta. Ukoliko servis ustanovi da je riječ o takvom korištenju korisničkog računa ima pravo uskratiti svoju uslugu bez prava na povrat novca.

Registrirani korisnik je odgovoran za čuvanje i zaštitu svojih korisničkih podataka.

Obveza i dužnost korisnika je koristiti servis isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima. Osobama mlađim od 14 godina je zabranjeno korištenje servisa.

Servis ima pravo blokirati pristup bilo kojem korisničkom računu ukoliko ustanovi da navedeni korisnik krši ove uvjete korištenja bez prava na povrat novca ili bilo kakvu drugu financijsku naknadu.

Pretplatnički paketi

Pretplatnički paketi su bazirani na mjesečnoj bazi. Korisnik plaćanjem pretplatničkog paketa ima pravo koristiti svoj paket mjesec dana nakon čega ima pravo na produženje ili odustajanje od svoje pretplate. Produženjem pretplate korisnik ima pravo na korištenje usluge dodatnih mjesec dana. Odustajanjem od pretplate korisniku se uskraćuje korištenje usluge.

Cijene i sadržaj svakog pojedinačnog paketa moguće je pronaći na naslovnici samog Servisa.

Korištenje pretplatničkog paketa počinje nakon plaćanja pretplate Servisu. Plaćanje se vrši ispravnim kreditnim karticama putem samog Servisa koristeći servis WSPay za online naplatu kreditnim karticama. Dužni ste dati ispravne podatke za plaćanje. Servisu, nakon plaćanja, dajete pravo da tereti vašu karticu za iznos odgovarajućeg pretplatničkog paketa.

Pretplata se ne produžuje automatski nakon samog isteka. Korisnik je odgovoran za produživanje svoje pretplate.

Ukoliko korisnik odluči prekinuti svoju pretplatu prije isteka same pretplate Servis će sa datumom isteka pretplate prestati pružati uslugu korisniku. Servis ne vraća novac za već plaćenu pretplatu zbog odluke korisnika o prijevremenom prekidu pretplate.

Cijene i sadržaji pretplatničkih paketa podložni su promjenama. Svaku promjenu cijena ili sadržaja paketa Servis će javiti korisniku 7 dana prije primjenjivanja samih promjena.

Dobra namjera

Servis će svoju uslugu pružati u dobroj namjeri i nastojati će uvijek izaći u susret svojim korisnicima.

Vlasništvo

Servis je u vlasništvu obrta SEO sa sjedištem u Samoboru (puni naziv obrta glasi SEO obrt za web dizajn i marketing, vl. Bruno Šarić; Gradna 85c, 10430 Samobor; OIB: 94040335080).

Vlasnik Servisa ima pravo ukinuti pružanje usluge putem Servisa u bilo koje vrijeme, privremeno ili trajno, sa i bez obaviještavanja svojih korisnika.

Korisnik i Servis su suglasni da za sve pravne probleme između njih je nadležan sud u Samoboru.