Način plaćanja

Vrste plaćanja

Pretplatničke pakete moguće je platiti na slijedeće načine:

  1. kreditnom karticom
  2. na temelju ponude koju je moguće platiti internet bankarstvom, putem pošte ili banke

Plaćanje kreditnom karticom

Plaćanje kreditnom karticom je sigurno i pouzdano. Prihvaćamo slijedeće kartice: American Express, MasterCard, Visa, Diners. Sva su plaćanja jednokratna.

American Exporess        MasterCard        Visa        Maestro
American Exporess

Autorizacija i plaćanje kreditnim karticama vrši se putem WSPay sustava. WSPay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između WSPay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Plaćanje na temelju ponude

Plaćanje na temelju ponude/predračuna funkcionira na slijedeći način. Potrebno je telefonski ili putem emaila kontaktirati servis te zatražiti ponudu. Nakon primljene uplate prema navedenoj ponudi, u roku od 24h, servis će aktivirati odgovarajući pretplatnički paket.

Reklamacije

U slučaju da niste zadovoljni uslugom koju servis pruža molimo Vas da se obratite na jedan od slijedećih kontakt podataka:

  1. tel.: 01/3378-808
  2. reklamacije@optimizacija.com

Potruditi ćemo se maksimalno da se sve eventualne reklamacije riješe u što je moguće kraćem roku i na obostrano zadovoljstvo.